DEFAULT

Rehellinen Matkamies

9 thoughts on “ Rehellinen Matkamies

  1. Oi Herra jos mä matkamies maan lopulla matkaa nähdä sun saan Oi jos mä kerran näkisin herran, kirkkaudessaan Muut kaikki hylkää, vaan sinä et Autuuden särkyneet sydämet sinulta saavat Sä luet haavat, ja kyynelet Mua auta Herra, mä toivon vaan vaikkei ois toivoa ois ollenkaan En päästä sua ennen kuin mua käyt siunaamaan.
  2. A2– Heikki Kinnunen - Rehellinen Matkamies. A3– Köpi Koski - Kun Huilataan. A4– Kai Lind - Toiset On Luotuja Kulkemaan. A5– Keijo-Antero - Erämaa (aka Keijo Antero) A6– Ari-Juhani - Keikka Ouluun (aka Ari juhani) B1– Aikamiehet - Iltatuulen Viesti. B2– Ari-Juhani - Yksinäinen. B3– Keijo-Antero - .
  3. Rohkea rajanvetäjä saa kunnioitusta itseltään ja muilta – Aloita olemalla rehellinen itsellesi Author Tara Lange Posted on Rehellisyys omia tarpeita kohtaan on niin harvinaista että se usein käsitetään väärin.
  4. Aina, kun luen Anne Tyleria, päätän, että seuraavaksi uusintaluen sen Päivällinen Koti-ikävän ravintolassa, joka jostain syystä kangastelee muistissani edelleen parhaana Tylerin romaanina. Mutta kun lukemattomiakin Tylereita tulee vastaan jatkuvasti! Onnellinen matkamies (The Accidental Tourist, , suom. ) tarttui mukaan siskon hyllystä, ja hyvä että tarttuikin.
  5. Feb 19,  · Kiitos kun katsoit xx Laitathan peukkua ylös jos diggasit ja laita kanava tilaukseen! UUSI VIDEO JOKA SUNNUNTAI:)! SEURAA MUA: garrotinoverlea.pifilkcentdubzewsramifornadivcale.infoinfo
  6. Rehellinen kommunisti ei kapitalistiautoa tarvitse. 2. en ole rehellinen enkä työmies, minulla on volkswagen. 2. swag Väitäkkö että me Työmies Oy:ssä ollaan jotenki epärehellisiä? 0.
  7. Rehellinen Matkamies Written-By – Heikki Kinnunen, Kaj Wessman, Pertti Reponen: B3 – Köpi Koski: Viitonen Läpi! Läpi! Läpi! Written-By – Chrisse Johansson, Jyrki Niskanen: B4 – Paula Karppanen: Harmaa Hevonen Written-By – Chrisse Johansson, Taisto Wesslin: B5 – Pertti Puikkonen* Tänään Mun Pakko On Voittaa!3/5(1).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Posts navigation

  • 1
  • 2